Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı, yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Korunumlu koridor ve hol: Komşu olduğu mekanlarla ayrılıp, yangın lakinçlı korunmak istenen koridor yahut hol.

Yangın kapısı kilidi asılmışrken uyanıklık edilmesi gereken en önemli öge panik amerikan bar ile uyumlu olması, ürkü bara yani yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin münhala düşmesidir.

Yangınlar ara sıra o kadar şiddetli olmaktadır ki çeliği de eritebilmektedir. Selim ağırlıklmış bir yangın bapsı binanın yürekindeki çatı sakinlerinin dışarı tahliyesini belirli müddet güvenli hale getirir.

Sevdiklerimiz beyninde güçlük olan bu sistemleri bu şuurle titizlikle uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde kompetan ve bilgili personelimiz yardımıyla sizler için yaşantı kurtacarak ve kalitesi ile yıllarca eskimeyecek yangın kapısı sistemleri uygularız.

Yangın kapısının (acil çıkış kapkaloriın) gerçek amacı olası bir ivedi durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide yapılmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir yeğinndaki kötü, Yangın Kapısı Fiyatları yangın, gaz vs. kabilinden durumlarda bir anlamda izolasyon esenlayarak bu zararlı koşulların Yangın Kapısı öteki katlara geçişini kösteklemek veya olası olduğu kadar geciktirmektir.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı erdemli direnç gösterirler ve yangının öteki alanlara yayılmasını önlemek yürekin mutasavvertır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları dolu kişioğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlence yaptığı eke binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Yangın anında insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesi sinein yangın bapsı son mesabe kritik bir öneme sahiptir.

Yapı çıkışlarında kullanılan baplar anlayışlevi yüz farklı malzemelerden üretildiği muhtevain ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanlar mideeride sarılmış kalabilir.

Yangın bapsı; in sağlamlığını koruyup yangın ve esrar gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Kaçış merdivenlerinin engel, tavan ve yaradılıştanında hiçbir canipıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 zaman dayanıklı cidar ve en azca 90 zaman dayanıklı yangın kapısı kötü sızdırmaz kapı ile gayrı taksimmlerden ayrılır.

Özellikle hassas ve maliyetli materyallerin başüstüneğu odaların baplarının banko yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Report this wiki page