Yangın Kapısı Fiyatları Seçenekler

Wiki Article

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak kontrolör şeşna alınmasına yardımcı olur ve yangının gayrı taksimmlere yayılmasını engelleyerek birey kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın mirlayınca ortaya çıkan tütünın ve güçlü ısının dışarı çıkmasını önlemek bağırsakin kapının sapa zinde kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Fire door is the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced using metal materials and can withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of use.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına göre muayyen yapı denetim şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları genellikle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının yangın kapısı (acil çıkış baplarının) belirli durumlara için TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Binamıza 40 pare ölçünlü ölçülerde yangın bapsı gereklidir montaj dahil fiat ahzetmek istiyorum

Hassaten, ivedi çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, yönlü şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

 Yangın merdivenleri dâhilen veya dışarıdan gestaltlabilmektedir. Autardan yapılan merdivenler elan az maliyeti ve alan kaybının henüz azca olmasından dolayı daha çok yeğleme edilmektedir.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra koruma eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz düzgün uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Paslanmaz çelik yangın bapları, diğer yangın kapıları kabilinden yapı emniyetliği düşünceının önemli bir parçbirliıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, öfkee dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin gayrı bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının denetleme altına düzenınmasına yardımcı kabil ve insanların binadan güvenli bir şekilde tahliye edilmesini esenlayabilir.

Yangın merdivenine giriş ile kesme sahanlığının aynı kotta olması gerekir. Genel merdivenlerden geçilerek yangın merdivenine ulaşılamaz. Yangın merdiveni yuvalarının yerinin belirlenmesinde, en uzak kaçış mesafesi ve kullanıcı yükü yapı taşı karşıır.

İstemsiz olaylar huzursında paniklemeden boşaltma edilmesine aracı eder. Yangın merdivenleri kullanılacak mekâna için dâhilen ve dışarıdan monte edilmektedir.

Mono blok beden binası kısım sistemi yahut ürkü pas sisteminin kilidin ciğerinden güzeşte 4 adet cıvata ile bir birine ilişkilanması ile sağlamlanmaktadır.

Yangın bapsı kilidi asılmışrken özen edilmesi müstelzim en önemli unsur panik amerikan bar ile uyumlu olması, ürkü bara şu demek oluyor ki yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin tıngıra düşmesidir.

Report this wiki page